Ammattilaisille

Koulutus ja luennot

Tarjoan alustuksia, luentoja ja koulutuksia seksuaalisuuteen, sukupuolisuuteen, parisuhteeseen sekä perhesuhteisiin liittyen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, voimavara- ja sopeutumisvalmennuskursseille sekä muille asiasta ammatillisesti kiinnostuneille. Kaikki koulutukset ja luennot muokkaan toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti. Hinta määritellään sisällön, osallistujamäärän ja keston mukaan.

"Antti luennoi Oulussa Miestenviikolla otsikolla "Seksuaalisuus parisuhteessa, läheisyyden merkitys ja parisuhderoolit". Yleisö koostui suurimmaksi osaksi isistä ja miehistä, mutta mukana oli muutama pariskuntakin, mistä olimme todella iloisia. Antti yllätti meidät kaikki avoimella ja vuorovaikutteisella työotteellaan, mikä mahdollisti keskustelun ja ajatusten vaihdon yleisön ja luennoitsijan välillä. Erityisen hienoa oli se, että Antti huomioi yleisön joukosta sekä miesten että naisten näkökulmat ja johdatteli keskustelua niin, että osallistujat saivat konkreettisesti uusia näkökulmia ja mietittävää omaan tilanteeseensa. Luennon jälkeen osallistujilla ei tuntunut olevan kiire minnekään ja keskustelu jatkuikin vielä pitkään kahvikupin ääressä. Voin lämpimästi suositella Anttia tilaisuuksiin, joissa tavoitellaan dialogia sekä avointa, lämmintä vuorovaikutusta kaikkien läsnäolijoiden kesken."

Riitta Alatalo
Projektipäällikkö
Nuorten Ystävät / Vanhempien Akatemia

"Suosittelemme lämpimästi Antti Ervastia erilaisiin luentotehtäviin sekä työpajojen ohjaamiseen seksuaaliterveyteen liittyen. Hänellä on muodollisen pätevyyden lisäksi korkeatasoinen pedagoginen osaaaminen. Tämän vuoksi hän on erityisen pätevä kouluttamaan viranomaisia, organisaatioita sekä muita sosiaali- ja terveysalan sektorilla ammatillisesti toimivia henkilöitä".

Suzann Larsdotter
Projektipäällikkö
RFSL, Tukholma

Konsultaatio

Tarjoan konsultaatiota seksuaalisuuteen, sukupuolisuuteen, parisuhteeseen sekä perhesuhteisiin liittyen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille Konsultaatio voi olla lyhyt- tai pitkäkestoinen prosessi riippuen toiveistasi ja tarpeistasi. Konsultaatiokeskustelujen aikana tulet kuulluksi ja työhösi liittyvää pohditaan sekä tutkitaan yhdessä vuorovaikutuksessa. Konsultaatiokeskustelujen tarkoituksena on toimia työtapojasi selkeyttävästi, mahdollistaa menetelmäosaamisesi sekä pohtivan työotteesi kehittymisen. Tarjoan konsultaatiota joko henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Puhelinkonsultaatio

Ajanvaraus puhelinkonsultaatioon hoidetaan yhteydenottolomakkeen kautta, jolloin saat vaihtoehtoja vapaista ajoista. Näistä ajoista voit valita itsellesi sopivimman. Varattuasi ajan saat laskun. Puhelinaikasi vahvistetaan maksusuorituksesi näkyessä tilillä. Puhelinmaksu soitettaessa on normaali matkapuhelinveloitus. Puhelinkonsultaatio on mahdollistaa toteuttaa myös Skype-puhelun kautta. Tällöin sinulla tulee olla luotuna Skype-tili.

Sähköpostin välityksellä tapahtuva konsultaatio

Sähköpostin välityksellä toteutettavassa konsultaatiossa voit lähettää kysymyksesi minulle yhteydenottolomakkeen kautta. Saat vastausviestissä laskun. Sähköpostivastaus lähetetään sinulle maksusuorituksesi näkyessä tilillä.

Konsultaatioiden hinnat löytyvät hinnastosta.

Sivuston ulkoasu ja toteutus: Pontus Schönberg, 2011–2016